Afbraakwerken in regio Antwerpen

Het verschil tussen de sloop- en afbraakwerken in Antwerpen is relatief klein. Wij spreken over het algemeen van afbraakwerken wanneer de fundering nog blijft staan, of als er een gedeelte van het huis niet gesloopt hoeft te worden. Kleine afbraakwerken zijn bijvoorbeeld het slopen van achtergebouwen of garages, maar ook de verwijdering van oude funderingen, dierenhokken en smeerputten. Uiteraard allemaal geen eenvoudige taken, omdat er geen beschadigingen aan andere elementen aangebracht mogen worden en omdat al het puin ook nog eens vervoerd moet worden. Wij garanderen dat de afbraakwerken altijd nauwkeurig en veilig uitgevoerd worden. Enkele voorbeelden van afbraakwerken:

Uitbreken van badkamer, keuken en vloeren.

Strippen van een gebouw en asbestverwijdering.

Nieuwe raam- of deuropeningen realiseren.

Uitbreken van liften en trappen.

De prijzen van afbraakwerken

De prijzen voor de afbraakwerken wordt door een aantal factoren beïnvloed. Een simpele klus zoals het afbreken van dierenhokken is een stuk goedkoper dan het verwijderen van asbest of het strippen van een compleet gebouw. Een complexe klus is duurder dan een simpele klus. De belangrijkste kostenbepalers:

Hoeveelheid puin en het soort afval (LMRP of HMRP)
Grootte van de afbraakwerken
De benodigde machines
Complexiteit van de klus

Daarnaast moet u rekening houden met de benodigde machines en het aantal vakmannen dat er nodig is.

Afbraakwerken op maat

Wij zijn gespecialiseerd in afbraakwerken voor zowel bedrijven als particulieren. We beschikken over een brede verzameling gereedschappen en machines zoals graafmachines, hijskranen, containers enzovoort. Wij gebruiken speciale hulpmiddelen zoals kleine kranen om de klus snel en probleemloos uit te voeren. Dus als u wilt dat uw afbraakwerken zorgeloos verlopen, kunt een beroep doen op de ervaring, vakkundigheid en gereedschappen van Moulaert BVBA. Onze werken worden altijd met zorg uitgevoerd en met speciale aandacht voor milieu en veiligheid. Hierdoor en mede dankzij onze jarenlange ervaring, garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij brengen graag een vrijblijvend plaatsbezoek voor offerte op maat.

Contacteer ons